OM OSS

Rabarbrateateret er en uavhengig teatergruppe som har som formål å berike Trondheims kulturliv og gi opplæring innen scenekunst.

Vi setter opp en stor teaterproduksjon i bakgården på Bakklandet (Rabarbraparken) hver sommer. I år spiller vi Shakespeares Romeo og Juliet på Sparbumål! Shakespeare er en publikumsfavoritt, og Rabarbrateateret har også spilt Trettendagskvelden, En Medtsåmmårnattsdrøm og Som di Synes. I tillegg har vi produsert egne forestillinger som Riv Skiten, Trønderfår og eventyret Askeladden for voksne. 

Rabarbrateateret ønsker ikke å være begrenset til én scene, men dukker gjerne opp med nye forestillinger på steder i hele byen. Blant annet har vi satt opp Mens vi venter på Godot på Kristiansten Festning. Bokbaren på Antikvariatet bruker vi også flittig. Repertoaret der har vært variert med alt fra Chekhovstykkene Bjørnen og Frieriet, Molière Den Gjerrige, til familieforestillingen Keiserens nye klær og musikaler Sweeney Todd og Fårrå te skogs

Rabarbrateateret drives av et styre bestående av: Madeleine Brandtzæg Nilsen, Frank Audun Kvamtrø, Øyvind Jo Heimdal Eik, Sindre J. Karlsholm, Ragnild Lila Risnes, Bendik Sjømeling Nordgaard, Susann E. François og styreleder Charles-E. François. Styret er sammensatt av representer de ulike profesjonene både foran og bak kulissene – både skuespillere og produksjonsteam.

Rabarbrateateret er medlemsstyrt. Vi har i dag ca. 100 medlemmer som alle tidligere har vært med i en Rabarbraproduksjon. Disse foreslår og igangsetter produksjoner i samarbeid med styret. I alle produksjonene prøver vi å sette sammen et ensemble av gamle og nye medlemmer. Hvis du har lyst til å bidra i Rabarbrateateret, kan du kontakte oss. Vi vil gjerne jobbe med nye produsenter, inspisienter, billettører, musikere og scenekunstnere!

Vi har alltid et prosjekt på gang.
Velkommen til neste forestilling!

foto: Ståle Gerhardsen